Az acélszerkezet tervezése, gyártása és telepítése egyre jobban terjedőben van a világon, így Magyarországon is, mert a könnyűszerkezetes ipari létesítmények, csarnokok, kiszolgáló épületek, raktárak vagy akár sportlétesítmények sokkal gyorsabban és költséghatékonyan készülnek el, mint a téglából vagy vasbetonból épített változataik.

Acélszerkezet gyártás

Az acélszerkezetes csarnokok ma már a termelés elengedhetetlen részei bizonyos iparágakban. Az acéllal történő munka (pl. hegesztés, vágás) valódi szakértelmet kíván, hiszen a plazmavágó vagy a CNC vezérelt lángvágó működtetését csak igazán gyakorlott emberekre bízzuk! Csapatunk évtizedes tapasztalata a garancia munkáink minőségére.

Referenciák

Az évek alatt számos Acélszerkezetet gyártottunk le, különböző telepítésekkel. Párat felsorolva tekinthetik át az acélszerkezetek széleskörű felhasználását:

 • 1
 • 2
 • 3

Kérdések - Válaszok

Ma már minden épülettípusnál használható az acélszerkezetes (könnyűszerkezetes) építkezési mód használata. Valahol kifejezetten ajánlatos acélszerkezetes megoldásokat alkalmazni, mivel az építési idő gyorsabb, a beruházás költségei kedvezőbbek, illetve az ott végzendő tevékenység megengedi ilyen típusú épületek építését, mint pl. irodaépületek, raktárak, csarnokok vagy műhelyek.

Az acélszerkezet használata rendkívül gyors kivitelezést tesz lehetővé, ezért ha a kivitelezésre nincs túl sok időnk, akkor ez előnyt jelent. Az acélszerkezetes épületek könnyen módosíthatók, bővíthetők, szétszerelhetők, vagy akár át is helyezhetők, így ilyen esetekben is az acélszerkezetes épület lehet a javasolt. Nagy fesztávokat is tervezhetünk oszlopok nélkül acélszerkezetek segítségével.

Szakképzett, tapasztalt csapattal, korszerű gépekkel és szoftverekkel állunk minden ügyfelünk rendelkezésére, ha fémszerkezet gyártása vagy tervezése a cél. Acélból készült, hegesztett szerkezetű konstrukciók széles választékát kínáljuk ügyfeleinknek.

×
img

  Kapcsolatfelvételi űrlap

  Vegye fel velünk a kapcsolatot

  Elérhetőségeink

  Telefonszám

  (36) 30 929 4906

  (36) 30 521 6626

  E-mail cím

  info@t2metal.hu

  t2metal2018@gmail.com

  Cím

  2800 Tatabánya, Mészáros u. 8.