Komplett üzemek, gyáregységek, csarnokok, ipari létesítmények tervezését és kivitelezését vállaljuk! Az épület acélszerkezetek gyártása mellett technológiai acélszerkezetek gyártása is fő profilunk!

Épületszerkezet gyártás

Komplett épületszerkezet gyártása és kivitelezése (ipari csarnokok, mezőgazdasági épületek, gabonatárolók, raktárak)

Referenciák

Az évek alatt számos acélszerkezetű épületet terveztünk és telepítettünk. Párat felsorolva tekinthetik át az acélszerkezetű épületek széles körű elterjedését:

 • 1
 • 2
 • 3

Kérdések - Válaszok

Ma már minden épülettípusnál használható az acélszerkezetes (könnyűszerkezetes) építkezési mód használata. Valahol kifejezetten ajánlatos acélszerkezetes megoldásokat alkalmazni, mivel az építési idő gyorsabb, a beruházás költségei kedvezőbbek, illetve az ott végzendő tevékenység megengedi ilyen típusú épületek építését, mint pl. irodaépületek, raktárak, csarnokok vagy műhelyek.

Az acélszerkezet használata rendkívül gyors kivitelezést tesz lehetővé, ezért ha a kivitelezésre nincs túl sok időnk, akkor ez előnyt jelent. Az acélszerkezetes épületek könnyen módosíthatók, bővíthetők, szétszerelhetők, vagy akár át is helyezhetők, így ilyen esetekben is az acélszerkezetes épület lehet a javasolt. Nagy fesztávokat is tervezhetünk oszlopok nélkül acélszerkezetek segítségével.

Szakképzett, tapasztalt csapattal, korszerű gépekkel és szoftverekkel állunk minden ügyfelünk rendelkezésére, ha fémszerkezetű épületek elkészítéséről van szó! Acélból készült, hegesztett szerkezetű konstrukciók széles választékát kínáljuk ügyfeleinknek.

×
img

  Kapcsolatfelvételi űrlap

  Vegye fel velünk a kapcsolatot

  Elérhetőségeink

  Telefonszám

  (36) 30 929 4906

  (36) 30 521 6626

  E-mail cím

  info@t2metal.hu

  t2metal2018@gmail.com

  Cím

  2800 Tatabánya, Mészáros u. 8.